Menu
Image: Pexels.com

Ravhalskæde Til Baby

  • D. 29.06.2021

Har du nogensinde stødt  på en baby med en ravhalskæde og tænkt at babyen bare er forkælet? Det er der faktisk en god grund til. I dette indlæg vil jeg kort forklare hvorfor babyer har rav halskæder på. Få svaret forneden. 

 Vi lever i en verden, hvor det er vigtigt for os, hvordan vi ser ud foran andre mennesker. Vi viser glædeligt frem til hele verden hvad man har fået i gave eller som selvforkælelse. Det kunne være nogle nye sko, nye øreringe, måske også en ny halskæde. Og hvorfor ikke et til babyen også?

Jeg er sikker på at der er ingen babyer der kigger på hinanden og tænker "det er en fed trøje den baby har på, den gad jeg også godt at have". Nej babyer, tænker ikke så meget på deres udseende, som voksne mennesker. I hvert fald ikke endnu. 

Men hvis du nu vil pynte lidt på din baby, så skal det være en halskæde af rav. For når babyer er ved at få tænder, så bider de i alt hvad de kan  få fat på. Ovenikøbet så bliver de også helt umulige at gøre med. 

Der er faktisk ingen der ved om det er videnskabeligt bevist, men det siges at hvis en baby får en ravhalskæde på, så vil det hjælpe i mod både øre og tand problemer, det rav åbenbart har en antiflammatorisk virkning. 

Tak til avxperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Så kig eventuelt på skruetrækkere hos avxperten. Det betyder at avxperten får et link i artiklen.

Relaterede indlæg